Om mig

   MASSIVT

  MÖBELSNICKERI

HANTVERK

för framtiden

 

Inredning och design spelar stor roll för vår inomhusmiljö och trivsel. Möbler skall vara funktionella och eleganta men också hållbara och kunna ärvas vidare i generationer. Vår framtid ställer krav på hållbarhet och återbruk. Väljer du en produkt från mitt möbelsnickeri får du en unik möbel gjord i få exemplar för ditt unika hem. En produkt som gjort resan från massiv planka till funktionell och hållbar möbel via traditionell hantverkstradition.

 

 

Mats Lönn

Jag startade på 80-talet med att utbilda mig i möbelsnickeri. Efter färdig utbildning började jag på slöjdlärarutbildningen i Linköping. Jag undervisade i Trä och metallslöjd i 15 år och har de senaste sista 20 åren arbetat som rektor för en skola. Möbelsnickeriet har följt mig genom åren som ett stort frtidsintresse. Från hösten 2019 har du möjlighet att beställa möbler från mig.Villkor
Priserna anges i SEK (svenska kronor) och alla priser är inklusive 25 % moms. Vi reserverar oss för prisändringar orsakat av prisändring från leverantör, feltryck i prislistan samt felaktigheter i priser beroende på felaktig information och förbehåller oss rätten att justera priset.


Frakt
Frakt tillkommer på samtliga beställningar om inte varan kan hämtas.


Ångerrätt
Produkten får ej vara använd och skall vara i säljbart skick. Ångerrätten gäller ej för vara specialbeställd eller specialtillverkad för dig som kund. Du har en generell lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara som du beställt. Vid nyttjande av ångerrätt står du för returfrakten.


Reklamation:
Meddela varför du inte godtar varan samt ange på vilket sätt du anser att varan är felaktig påtill mats@massivt.se När du har meddelat oss så skickar vi en förbetald returfraktsedel och anvisningar till dig.


Skolmästarevägen 5 434 40 Kungsbacka  |  mob 0722235111

Copyright @ All Rights Reserved

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Acceptera